CB7Tuner Forums

CB7Tuner Forums (http://www.cb7tuner.com/vbb/index.php)
-   Members' Rides (http://www.cb7tuner.com/vbb/forumdisplay.php?f=42)
-   -   If you have any questions regarding the Member's Rides section - Please ask here. (http://www.cb7tuner.com/vbb/showthread.php?t=159761)

evil_demon_01 05-10-2010 01:53 AM

If you have any questions regarding the Member's Rides section - Please ask here.
 
This thread is for any questions regarding the Member's Rides forum.

Please do not post questions in this thread reguarding questions about your car.

If you are unsure of making a thread regarding Member's Rides please post in here.

If you are wanting to find a thread that has recently been "un-stickied" it can be found here.

XCRN 06-05-2013 06:28 PM

How do I remove the smiley from the thread title?

evil_demon_01 06-05-2013 06:43 PM

Done.

ThatOneAccord 07-04-2013 01:23 AM

I accidently added coupe in my thread title and I didn't space my semicolon after my name. How do i fix that?

EDIT: wouldn't actually make more sense to have Sedan, Coupe, or Wagon to be apart of the title since that kinda designated the trim model as well? In japan the accord coupe had it's on badge, that literally read Accord Coupe, then it's trim package.

Idk it just seems easier and more logical to include coupe, sedan, or wagon.

CisForCB7 11-04-2014 06:10 PM

Where is my members ride thread? I can find it via search but its not in the list of threads under members rides?

H311RA151N 11-04-2014 06:33 PM

Quote:

Originally Posted by CisForCB7 (Post 3216383)
Where is my members ride thread? I can find it via search but its not in the list of threads under members rides?

http://www.cb7tuner.com/vbb/showthread.php?t=63458

CisForCB7 11-04-2014 07:23 PM

Quote:

Originally Posted by H311RA151N (Post 3216386)

I know that. But what im saying is its not in the list of the 3 pages of members rides. Like you have to search to find it using the search function. Know what i mean?

CisForCB7 11-04-2014 07:25 PM

Nevermind. Now its on the top of the list. Weird.

Tishock 11-04-2014 07:39 PM

You need to change your display options at the bottom of each subforum. Or you can go to your control panel and modify your default setting for all subforums. Below you can see I have my default set to show all threads since the beginning.

The default setting is 1 month.

https://x36tng.dm2302.livefilestore....re1.jpg?psid=1


All times are GMT -5. The time now is 06:58 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.