CB7Tuner Forums

Go Back   CB7Tuner Forums > Beginner forum -- New members post here! > Beginner Technical/Performance

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 10-11-2012, 11:32 AM   #1
infamouscb9
CB7tuner Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: calgary, alberta, canada
Posts: 53
infamouscb9 is cool... so far.
random sputtering/running rough?

so for only the second time ever, this morning my car didn't run properly....it only did it for about 15 blocks though. car wouldn't accelerate properly, even with wot it was stuck around 2000rpm, pushed in the clutch, matted the throttle to 5k rpm, almost seemed like i shot something through the engine and out the back, then it ran ok again....i know this isn't the easiest to describe but if anyone has any ideas i'm open....
infamouscb9 is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2012, 07:31 PM   #2
kountrymike
CB7tuner Member
 
Join Date: May 2012
Location: Alabama
Posts: 39
kountrymike is cool... so far.
When my coil started to go out it did sort of the same thing. It seemed like it was running out of gas. It was running rough and low RPMs. Smashed the gas and topped out at 1500 and was hard to keep going. Then it died and I did all the diagnostics and it ended up being the coil. It would not hurt to do the light test on it and see if it getting a week signal. I am not a 100% if that will work but worth a shot. Good Luck
kountrymike is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2012, 05:19 AM   #3
speedfr3ak
CB7tuner Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: italy ?>p>a< DA-BURG
Posts: 486
speedfr3ak Needs to slide down a razorblade into a pool of alcohol, and then be set on fire. speedfr3ak Needs to slide down a razorblade into a pool of alcohol, and then be set on fire. speedfr3ak Needs to slide down a razorblade into a pool of alcohol, and then be set on fire.
??

When ur co ld its running bad or warmed up or both?
__________________
Quote:
Originally Posted by deevergote View Post
This thread is over a year old, you fucking retard.
i dont know why this popped up but U MAD BRO? not my fault u is FAKE! CLOWN ASS
speedfr3ak is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2012, 06:47 AM   #4
PUMASTi
Contributing Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: Tucson, AZ
Posts: 2,013
PUMASTi is cool... so far.
Alternator could be taking a poop.
__________________
1993 Accord EX
2011 Subaru STi
PUMASTi is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2012, 08:24 PM   #5
TheFatMan
Newcomer
 
Join Date: Oct 2012
Location: FatLand
Posts: 7
TheFatMan is cool... so far.
Could be the following:

- Oxygen Sensor going bad
- Ignition Coil or ICM dying
- Fuel pressure is low
- Fuel pump dying
- Leaking headgasket
TheFatMan is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2012, 06:34 AM   #6
rexjr919
CB7tuner Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Durham NC
Posts: 49
rexjr919 is cool... so far.
Probably your fuel pump
rexjr919 is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2012, 08:16 AM   #7
203CB7TUNER
Newcomer
 
Join Date: Jul 2007
Location: FAIRFIELD COUNTY
Posts: 24
203CB7TUNER is cool... so far.
fuel

funds like fuel issue being that its still firing....
203CB7TUNER is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.