CB7Tuner Forums

Go Back   CB7Tuner Forums > Beginner forum -- New members post here! > Beginner Technical/Performance

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 09-29-2018, 06:37 AM   #1
dr manhattan
Newcomer
 
Join Date: Jul 2016
Location: Charlotte, NC
Posts: 15
dr manhattan is cool... so far.
Tps voltage

I plan on installing a 70mm throttle body on my CB in a few days, since the Tb doesn't come with the tps I have to get another one.

A few years back I had a 1999 civic (automatic) and I had to calibrate the tps because you could only start the car in Drive (either that or the shift lever wouldn't show the car was in Park, I don't remember which of the two but the tps was the culprit). It was a pain in the butt to get it to read 0.5 volts on the closed position and 4.5 in the open position.

My question is, do I still have to calibrate the tps in my new throttle body even though my car is M/T?
dr manhattan is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2018, 08:00 AM   #2
sonikaccord
Contributing Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: In Traffic
Posts: 4,158
sonikaccord seems to have made some friends!
Yes. Shouldn't be that difficult on the CB.
__________________
sonikaccord is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.