CB7Tuner Forums

Go Back   CB7Tuner Forums > Beginner forum -- New members post here! > Beginner Technical/Performance

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 07-21-2018, 08:34 PM   #21
CB9_IS_2_BETTER
Newcomer
 
Join Date: May 2018
Location: Michigan
Posts: 15
CB9_IS_2_BETTER is cool... so far.
ok thanks, I just wasn't sure if that voltage was something that dropped over time as the sensor started going bad or something, I kind of assumed it was fine just didn't know why I had that error. I just remembered I still have my f-series map sensor too, I might swap the connector back over and see if that one feels any better, easy and free haha, but if it is then I am still going to buy a new h22 one because I like it on the throttle body
CB9_IS_2_BETTER is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2018, 07:49 PM   #22
CB9_IS_2_BETTER
Newcomer
 
Join Date: May 2018
Location: Michigan
Posts: 15
CB9_IS_2_BETTER is cool... so far.
hey guys, been really busy and only have had time to do plugs and wires, and the fuel filter. It feels a little better but definitely don't think it is the main source of my problems. I did check the tps and it seems to be calibrated properly, it is at .45v when the throttle is fully closed, but I keep it around .55 -.6 because my car does not like to idle around 750, i keep it around 1000. I don't know if this helps diagnose but it does occasionally stall around 750 idle. Also like I said in my first post, I do have a code 12 from pulling the egr control solenoid, would that negatively affect my performance? I am going to fix it I just need to find the wires that go to it that I cut.
CB9_IS_2_BETTER is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2018, 07:13 AM   #23
CB9_IS_2_BETTER
Newcomer
 
Join Date: May 2018
Location: Michigan
Posts: 15
CB9_IS_2_BETTER is cool... so far.
Fixed my egr, finally no cel. So when I started it after fixing the egr the idle was right around 750 and a little erratic, but I still need to clean out fitv and iacv, and at a stop it was idling around 1500. It definitely felt better but still laggy so I still want to do air filter and o2. What was weird was that this morning when I started it it idled at 1500 right away, which is way higher than it ever has before.
CB9_IS_2_BETTER is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
h22a , slow

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.