CB7Tuner Forums

Go Back   CB7Tuner Forums > Parts & Performance > Swaps

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 04-17-2019, 03:26 PM   #1
djALBINI
CB7tuner Member
 
Join Date: May 2016
Location: Miltown
Posts: 50
djALBINI is cool... so far.
Axle question 92 coupe

Does anyone else have the issue I am having where only half the axle threads come thru the passenger side hub ? My driver side has nearly all the threads come thru..
H swapped with t2w4 lsd trans.
djALBINI is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2019, 11:02 PM   #2
Jarrett
Contributing Member
 
Join Date: Dec 2003
Location: Houston, TX
Posts: 5,435
Jarrett . You'll never be this cool... Jarrett . You'll never be this cool... Jarrett . You'll never be this cool... Jarrett . You'll never be this cool... Jarrett . You'll never be this cool... Jarrett . You'll never be this cool... Jarrett . You'll never be this cool...
Send a message via AIM to Jarrett
This shouldn't be the case. Either an axle is wrong, or the incorrect mounts/mount brackets are being used.

Was the car originally an auto?
__________________
My Members' Ride Thread - It's a marathon build, not a sprint. But keep me honest on the update frequency!
Jarrett is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2019, 06:42 PM   #3
djALBINI
CB7tuner Member
 
Join Date: May 2016
Location: Miltown
Posts: 50
djALBINI is cool... so far.
yeah it was auto to manual I used the esp auto to maunal mount kit for my h swap. got all from esp they are high quality!
djALBINI is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.