CB7Tuner Forums

Go Back   CB7Tuner Forums > Parts & Performance > Swaps

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 11-14-2017, 10:29 PM   #1
ol blue
CB7tuner Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Central MN
Posts: 235
ol blue is cool... so far.
Jdm h22 swap problem

So I am having a problem with the h22 swap I had a buddy wire up for me. It was suppose to be done weeks ago but he can't figure out the problem. It runs but seems to be stuttering while idling, and as soon as you give it gas it bogs down and wants to die.

I searched a lot of h22 swaps hoping to find an answer but just can't seem to find the same one I am having now. If anyone could help it would be greatly appreciated.
ol blue is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2017, 10:56 PM   #2
sonikaccord
Contributing Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: In Traffic
Posts: 4,035
sonikaccord seems to have made some friends!
What has been found out so far? Fuel good? Spark good? TPS and MAP sensor wires switched? Correct USDM parts swapped?

There is a lot that can be wrong...
__________________
sonikaccord is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2017, 07:29 AM   #3
Grumpys93
Contributing Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Sunshine State
Posts: 2,657
Grumpys93 seems to have made some friends!
I had a similar issue and my issue was I miss wired the map sensor. My remedy was repinned my old accord map sensor since I knew it was good and I had the schematic for it. Or it could be a bad o2 sensor.
__________________
~Nick~
FSAE (F Series Accord Enthusiasts) ..."A dying breed thats taking it to the next level" Lucky #13
MR Thread:http://www.cb7tuner.com/vbb/showthre...ight=Grumpys93
Grumpys93 is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2017, 10:38 AM   #4
ol blue
CB7tuner Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Central MN
Posts: 235
ol blue is cool... so far.
Well I am picking he car back up Saturday so I can mess around with it, hopefully find the problem. I know the fuel is good and the spark should be good (I was going to check this first when I get it back home). Any suggestion I will try as soon as it is back in my hands.
ol blue is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2017, 01:33 PM   #5
Grumpys93
Contributing Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Sunshine State
Posts: 2,657
Grumpys93 seems to have made some friends!
Verify map sensor is wired correctly. If it wasn’t make sure to reset the Ecu before you attempt to start it again. Is it throwing any codes?
__________________
~Nick~
FSAE (F Series Accord Enthusiasts) ..."A dying breed thats taking it to the next level" Lucky #13
MR Thread:http://www.cb7tuner.com/vbb/showthre...ight=Grumpys93
Grumpys93 is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2017, 08:45 PM   #6
ol blue
CB7tuner Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Central MN
Posts: 235
ol blue is cool... so far.
I will check Saturday for codes, as of right now my buddy has been the one working on it. I haven't been over there in weeks since I work and live quite aways from him.
ol blue is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.